Ceaiul cu aromă de PR se servește curând la PR Tea de Iași

De opt ediții încoace, PRIME Iași împarte un ceai special studenților, ceaiul cu aromă de PR. Iată că a venit și timpul celei de-a noua ediții, iar ceaiul va fi pe măsura așteptărilor, răcoros și plin de experiențe.

Anul acesta, în librăria din Cărturești, Palas Mall se vor auzi șoapte de PR combinate cu aluzii de blogging. Nu trebuie să tragi cu urechea, ci poți fi acolo, în mijlocul discuției și să afli tot ce te interesează despre blog direct de la bloggeri cu experiență. Cine sunt ei? Răbdarea e o virtute, se spune, dar dacă vreți să vă potoliți curiozitatea, urmăriți blogul PRIME și pagina de  facebook PR Tea de Iași.

Ai blog, n-ai blog? Vino și convinge-te dacă e o alegere bună să continui cu el sau să îți faci unul, în caz că nu ai. Vino și învață cum să/dacă îl folosești bine sau de ce să îl folosești, în caz că nu îl ai. Vino și adaugă un plus la experiența studențească din lumea Relațiilor Publice.

Bifează 22 mai în calendarul tău de activități (nu uita ora 19) și asigură-te că te înscrii, urmărind evenimentul pe paginile menționate.

Un ceai are multe arome de care te bucuri, așa are și PR Tea de Iași.

Ne vedem acolo! :)

UPDATE: Înscrieri aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s