Luni vs Vineri

Azi este Luni. Ziua în care auzim la tot pasul plânsete, văicăreli și tot felul de acuze.

Azi este Luni. Ziua în care Apocalipsa a început!

Azi este luni… și e doar începutul săptămânii!

Ce zi fatidică, nu-i așa? Cum vom avea noi wall-urile de pe Facebook umplute cu poze și texte gen everybody hates Monday, cum ni se vor înmuia nouă inimile când vom vedea că unii se plâng că trebuie să înceapă din nou munca, cum vom pune noi chetă să închidem școlile că bieții elevi se plâng că trebuie să se ducă iar la școală… și cum unii, mai treziți de realitate, nu vor înțelege de ce unii nu se mulțumesc cu ce au… Câți nu și-ar dori să aibă ce munci și ar aștepta cu nerăbdare ziua de luni sau câți nu și-ar dori să se poată duce la școală și să le fie dragă ziua de luni? Cred că nu știm să apreciem ce avem!

Chiar dacă multe sunt glume, nici nu știi cum se pot întoarce împotriva ta! Urăști ziua de luni și o mai spui și în gura mare? Atunci ești candidatul perfect la categoriile neangajați, șomeri sau stat degeaba. De ce? Din simplu motiv că spui cu gura ta că ești cam leneș… și cine ar vrea să lucreze cu un leneș când sunt atâția care ar munci cu drag? Poți urâ ziua de luni, e problema ta, dar ține-o pentru tine căci nu se știe niciodată când îți vei dori să o iubești și nu vei mai avea ocazia. ;)

Dar până atunci, de ce să nu iubești Vinerea?

Nu îți place Luni, dar te mândrești cu Vineri? Te încadrezi tot cam în aceleași categorii. De ce? Păi cam dai semne că îți urăști munca, abia aștepți sfârșitul săptămânii să scapi de ea, ai vrea mai mereu vacanțe… și iar, cine își dorește asta de la angajații săi? Poți iubi ziua de vineri, dar ține și asta pentru tine, că s-ar putea să vrei să o urăști cândva și să nu te mai poți lăsa de ea. ;)

Nu știu despre voi, dar eu îi voi da o mare îmbrățișare zilei de luni (she needs it) și o poftesc să vină la mine mereu. >D:<

Hai să nu facem discriminare și să iubim toate zilele săptămânii egal, pentru că ele ne vor însoți până la sfârșit și nici nu știi cum se pot răzbuna.

Have a happy Monday! :)

Foto 1,2

4 gânduri despre &8222;Luni vs Vineri&8221;

  1. Foarte interesantă perspectiva ta. În plus, dacă nu-ți plac zilele de luni și prea mult zilele de vineri, e semn că trebuie să-ți schimbi jobul.

  2. Sunt de acord cu tine. Imi aduc aminte si de zilele de vineri in care plecam de la servici la orele 21 – 22 fara sa ma gandesc ca am „scapat de la servici. Intr-o perioada am observat in conversatiile colegilor mei intrebarea: „la cat scapi?” de parca munca a devenit un fel de inchisoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s