PRIME Iași vă invită la un ceai cu aromă de Relații Publice

Este început de decembrie… Este frig… Gândul vi se duce la un ceai cald și la o carte bună, eventual alături de oameni interesanți, cu care să aveți ce discuta și de la care să aveți ce învăța.

Știți că de luni vin iar orele la facultate… cursuri și seminarii prea formale sau poate care nu vă atrag pentru că e prea multă teorie. Vreți ceva informal, ieșit din comun; vreți să stați de vorbă cu oameni de succes, cu cei care au realizat ceva, vreți să fiți parte din povestea lor sau vreți ca ei să fie o parte din povestea voastră.

Gândul ăsta frumos se poate adeveri dacă veți participa la cea de a 8-a ediție a PR Tea de Iași. Evenimentul este dedicat studenților în științele comunicării și este bazat pe o întâlnire informală cu specialiștii din domeniu. Va avea loc miercuri, 5 decembrie 2012, la ora ora 19:00, în locația tradițională, Librăria Cărturești din Iulius Mall, etajul 2.

PR Tea de IasiTema acestei ediții este Bestseller pe care PR-ului, iar invitații sunt Dan Lungu, Autor al bestseller-urlui ”Sînt o babă comunistă”, și Dan Daia, Asistent cultural la Centrul Cultural Francez din Iași.

Sună bine? :)

Tot ce trebuie să faceți pentru a afla misterele din spatele succesului lor și pentru a desluși căile PR-ului în lumea cărților este să vă înscrieți la eveniment. Pe pagina de facebook, PR Tea de Iași, în tab-ul Înscrie-te ACUM (de lângă cel cu Likes) găsiți formularul de înscriere, iar pentru alte detalii vă invit și pe pagina blogului PRIME Iași.

Nu aveți motiv de lipsă [doar  cel de sănătate e acceptat ;)]. PRIME vă oferă ocazia de a vă pune în practică abilitățile, așadar nu există scuza ”nu am unde”. :D

Sunteți așteptați la un ceai cu aromă de PR! :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s