Happy movie – spune „da” fericirii

Mulţi oameni au fericirea lângă ei, dar nu o pot recunoaşte… mulţi o recunosc, dar nu o preţuiesc destul… şi doar aceia care o recunosc şi o preţuiesc sunt într-adevăr oameni fericiţi. :)

Aţi mai văzut până acum un documentar despre fericire? Poate da, poate nu (oricum o lecţie în plus nu strică nimănui). Este realizat de regizorul Roko Belic (nominalizat la Oscar), care a colindat timp de 4 ani lumea în căutarea misterului fericirii.

Happy durează 1 oră şi 20 min, pe parcursul cărora veţi vedea interviuri cu băştinaşi, simple persoane, experţi în dezvoltare personală sau neurologi specializaţi în studiul fericirii, totul cu scopul de a aprofunda fericirea şi spre a avea o viaţă fericiă.

Cercetarea s-a relizat în ţări precum USA, Brazilia, Anglia, Scotia, Egipt, India, Japonia, Bhutan, Danemarca, Namibia, Kenya, China, Thailanda, iar documentarul îmbină elemente din viaţa reală, drama umană şi ştiinţa de ultimă oră pentru a conduce spre căile fericirii.

Dacă sunteţi deja curioşi, puteți viziona şi trailerul

şi vă spun că sâmbătă, 24 noiembrie, între orele 14.00 – 18.00, la Cafeneaua Queen’s (SuperCopou) veţi putea viziona documentarul şi participa la workshopul despre fericire. Toate informaţiile le găsiţi aici, iar dacă doriţi să vă rezervaţi un loc trebuie să confirmaţi prezenţa la acest eveniment pe pagina de Facebook aici.

Vă recomand să veniţi pentru că o mică amintire a faptului că mulţi se mulţumesc cu puţinul pe care îl au şi sunt fericiţi aşa ar face bine multora care, deşi se consideră bătuţi de soartă, au foarte multe motive să fie fericiţi… trebuie doar conştientizat!

Ne vedem acolo! :)

Foto

Un gând despre &8222;Happy movie – spune „da” fericirii&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s