Globuri cu suflet

Vă bucurați atunci când primiți un cadou, așa e? Nu cred că cineva va zice nu, indiferent de vârstă, statut social sau orice altceva… Dar tocmai pentru că voi vă bucurați, aș vrea să vă gândiți și la cei care s-ar putea bucura, dar nu au cum pentru că nu e nimeni care să le ofere măcar un mic dar.

Am decis să mă implic cât pot și să dau mai departea vestea campaniei Globuri cu suflet, continuată de Anda. Așadar, dacă doriți să fiți Moș Crăciun pentru niște copii care încă îl mai așteaptă (deși au fost cuminți), puteți contribui cu orice: hăinuțe, dulciuri, produse alimentare, rechizite, jucării, chiar și bani (care vor fi folosiți pentru achiziționarea de produse).  Știu că vor mai fi care vor spune că e criză și că mulți nu au, dar mai gândiți-vă odată… din puținul fiecăruia iese ceva măreț! :)

Anul acesta Moșul va veni la copiii din Scânteia, satul Lunca Rateș. Sunt 69 în total, împărțiți cam așa: 26 cu vârste cuprinse între câteva luni și 5 ani, 31 au între 6 și 14 ani și 12 au de la 15 până la 18 ani. Să nu credeți că cei care par mai mari (prin vârstă) nu mai au cum primi cadouri de la Moșul (cum spuneam mai sus, oricine se bucură când primește ceva, indiferent de vârstă, dar mai ales când nu prea are mai nimic).

Puteți contribui cu oricât (dar din dar se face Rai); orice vouă vi se pare nesemnificativ, în ochii lor e mare! Așa că de doriți să aduceți un zâmbet pe buze și o speranță în inimile unor copii care nu au nicio vină că s-au născut săraci, puteți să vă alăturați campaniei (veți fi primiți cu mare drag!), care se va finaliza în jurul datei de 20 decembrie (atunci va ajunge Moșul la ei).

Cu toții suntem, de multe ori, în căutarea păcii interioare… să le-o oferim și lor, măcar în prag de sărbători! Dacă sunteți în căutarea ei, o veți (re)găsi ajutând, iar dacă deja o aveți, atunci împărtășiți-o! :)

Oricine vrea să dea o mână de ajutor poate lua legătura direct cu Anda sau cu mine (holban.roxana92 [at] yahoo.com) și îi transmit. De asemenea, puteți da și voi vestea mai departe (tot o faptă bună e). :)

Sunteți invitați să împărtășiți bucuria! :D

Foto: 1, 2.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s