Fii PRIMEist, fii profesionist

Știm cu toții că ne trebuie experiență. Imediat ce am ieșit de pe băncile facultății, ba chiar și înainte, dacă dorim să ne angajăm, suntem întrebați de experiență. Sigur că pentru mulți e greu, nu au așa ceva, ori din cauză că au fost indiferenți, ori din cauză că au vrut bani din prima și nu și-au bătut capul cu voluntariatul.

A venit vremea ca mulți să realizeze că nu pot fi indiferenți la nesfârșit, să stea să termine toate studiile și la final să întâmpine probleme în căutarea unui job. Vrei practică? Atunci fii voluntar!

E una din cele mai frumoase meserii pentru că o faci din plăcere, pentru că vrei să înveți ceva, vrei să îți dezvolți abilitățile, să descoperi la ce ești bun, ce ți se potrivește… nu aduce bani, dar experiența ce o capeți îți va aduce banii pe care îi dorești mai târziu. Urmați sfatul lui David Joseph Schwartz:

„În lumea afacerilor toți suntem plătiți cu două monede: cash și experiență. Ia mai întâi experiența; banii vor veni mai târziu.”

Așa că… dacă doriți să nu vă pară rău mai târziu, alegeți ce e mai bine. :) Deveniți voluntar!

Ești student/ă la Comunicare și Relații Publice? Vrei să ai un loc unde să îți poți dezvolta abilitățile? Atunci acel loc e în PRIME Iași!

Scopul asociației este să sprijine studenții din Iași, din domeniul Comunicării și Relațiilor Publice, în dezvoltarea profesională și personală, iar câteva dintre obiective sunt de a creea un cadru de colaborare între mediul academic, studenți și mediul de afaceri de profil, de a oferi studenților din domeniul Comunicării și Relațiilor Publice posibilități de implicare activă în organizație sau în diverse activități organizate de PRIME etc.

team ADventurePR Tea de IaşiPR OUTLookATELIERE, Iaşi la CNSC… ce sunt acestea? Proiectele asociației. Vrei să ai idee ce se află în spatele lor? Atunci vino la recrutări. :)

Marţi, 09 octombrie 2012, la ora 20:15, în amfiteatrul II8 din corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi va avea loc prezentarea recrutărilor. Dacă ai devenit curios, ar fi bine să te duci, iar dacă deja vrei să aplici, atunci intră aici pentru a descărca formularul de înscriere. De asemenea, nu uita de provocarea lansată de PRIMEiști. :)

Mult succes!

Și nu uitați: ”În PR și Comunicare, experiența PRIMEază!”. ;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s