Chef de muncă

L-am avut toată vara, doar că după cum spuneam aici, nu mi s-a dat ocazia să îl pun în aplicare. Dar pe la mijlocul verii a sărit și norocul.

M-am alăturat echipei Marketeri Virtual & Events, mai exact, pe Divizia General-Societate Civilă. Nu, nu este o organizație non-guvernamentală și nu, nu voi da mai multe detalii pentru că vreau să aflați singuri. :) Cum?

Venind la recrutări!

Da, recrutăm! Avem nevoie de oameni care au chef de muncă și sunt dispuși să învețe. Vrei să câștigi un ban muncind, dar în același timp și învățând? Atunci Divizia noastră este alegerea ta!

Vrei să știi cum să faci strângere de fonduri (fundraising), cum să coordonezi un proiect/eveniment sau cum să faci promovare? Vino alături de noi! Noi am organizat, promovat şi scris despre Festivalul de Folclor Iaşi aprilie 2012, FEstudIS Iaşi mai 2012, BZN BEST OFF Iaşi iunie 2012, Swimathon Iaşi iulie 2012, Convenția Tinerilor august 2012 și încă mai avem planuri. ;)

Dacă îndeplinești unele din condițiile necesare și ești dornic să faci parte dintr-o echipă tânără și ambițioasă, nu ezita. Ești primit cu drag.

Lăsând la o parte promovarea, chiar vă recomand să veniți, pentru că nu pierdeți nimic; dimpotrivă, aveți de câștigat și experiență, și un bănuț în plus (nu sunt banii de pe lume, dar sunt ai tăi, munciți de tine, și sigur îi vei aprecia când îi vei câștiga personal). Cred că mulți v-ați cam săturat să cereți bani de la părinți întruna, nu-i așa?

Suntem o echipă muncitoare, iar dacă cineva se dovedește a avea capacități de coordonare, de lider sau pur și simplu vrea să se implice mai mult, atunci se poate afirma, aici nimeni nu pune bețe în roate nimănui.

Nu are rost să vă spun mai multe, le veți afla la recutare. :D La fel și ora și ziua când să veniți, dacă veți accesa link-ul de mai sus sau dacă vizionați filmulețul de mai jos.

Succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s