Faptele bune se plătesc

Pare o glumă (mai ales în zilele astea), dar nu este. Dau mai departe un anunț găsit la Cristina.

Un sponsor binevoitor este dispus să finanțeze cu 15.000 de euro pentru un proiect care să aducă zâmbetul pe buze celor din spitale. Pentru cei interesați, care fac sau știu persoane care pot face proiecte legate de teatru, muzică, pictură, magie etc pot intra în competiția Artă pentru viață. Puteți aplica aici pentru finanțare, iar proiectul este valabil pentru orice oraș din țară.

Știu că sunt mulți care fac sau au făcut astfel de lucru gratis. Acum aveți șansa să și câștigați ceva, așa că vă îndemn să participați. Scopul e același (pentru cei care au mai făcut astfel de fapte bune): să îi bucurați pe cei bolnavi din spitale, să le dați speranța că totul va fi bine și că viața merită trăită, așa cum e ea.

Cu siguranță ați fost măcar odată într-un spital, știți mediul de acolo, în ce stare sunt unii pacienți. Gândiți-vă cât de mult le-ar plăcea să aibă un moment de destindere, să uite de probleme. :) Acum câțiva ani am fost cu corul liceului la un azil de bătrâni, în apropierea sărbătorilor de iarnă, pentru a le face o bucurie. Le-am cântat colinde și chiar dacă pare banal pentru unii, bătrâneii chiar au fost fericiți. Și nu numai ei. Se produce acel efect care, când faci o faptă bună și celălalt e fericit, ești și tu (chiar pe bune).

Se merită să încercați și/sau să dați de veste mai departe. Proiectul e serios, iar ce m-a impresionat e că pentru sponsor nu e important să îi apară numele, ci să se înscrie cât mai mulți candidați, pentru ca proiectul să fie de succes și să aducă bucuria în sufletul celor bolnavi.

Foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s