Distrați-vă la Family Olympics, în Iași, weekend-ul acesta

Pentru cei care se plâng că nu prea au ce face, vă spun că și Iașiul nostru are activitate. :) Așa că vă invit să luați parte pe 14 și 15 iulie la Family Olympics.

Evenimentul va avea loc la Palas și va consta într-o serie de activități, precum jocuri, concursuri, demonstrații etc. Printre câteva jocuri se numără și Ștafeta in saci, Badminton pentru familii, Fotbal target pentru familii, Yo-Yo shake echipe de 2 , Tir cu arcul individual și altele. Sună interesant? :) Pentru a vedea lista completă a activităților și detalii despre ele, click aici.

Programul este disponibil aici, unde veți găsi și formularul de înscriere. Înscrierile online se fac până vineri la ora 18, iar în timpul evenimentului la cortul de înscrieri.

Vă recomand să participați. :) Nu strică o distracție în familie sau cu prietenii. :) Plus că puteți câștiga premiile puse în joc și contribui la lupta împotriva abandonului școlar.

E un apel către părinți, pentru a-și educa copiii într-un mod frumos și distractiv, dar și pentru copii, pentru a-și mai scoate părinții din rutină. Ce e mai frumos decât să te distrezi alături de cei dragi? Așa se leagă legături puternice în familie, făcând diferite activități împreună. :)

Chinezu a dat de știre, iar eu dau mai departe pentru a ajunge la voi. :) Nu se merită să stai numai online când e așa frumos offline!

Evenimentul este organizat de Dolce Sport, ca parte a programului național Mișcarea face bine.

Foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s