Blog Olympics 3

Iasi.InOras.Ro a organizat anul acesta a 3a ediție a evenimentului Blog Olympics, în ansamblul Palas. Evenimentul a avut loc astăzi, 7 iulie 2012, la ora 10:30.

La 10 am fost acolo și mi-am întâlnit echipa (formată din Emi, Zaza, Anda, Sebastian și, nu în ultimul rând, căpitanul nostru, Alexandra). La 10:30 am avut și numele echipei (AZARES, de la inițialele numelor noastre) și eram pregătiți să începem.

Prima probă, pentru a alege ordinea în care vor intra echipele în concurs, a fost de a face poze cu 10 oameni din ansamblul Palas la acel moment. Cred că a fost și cea mai amuzantă probă pentru că trebuia să alergăm repede și să convingem oamenii să facă o poză cu noi. Am fost și refuzați, dar până la urmă am făcut acele 10 poze și am pornit pe locul 2.

Ne-am împărțit în jumătate (3 au rămas afară și 3 în Palas). Marea mea greșeală (datorită căreia am slăbit vreo 2 kg :)) ) a fost că am ales să mă duc în Palas, crezând că afară probele sportive vor fi grele, iar eu cu sportul nu prea ne înțelegem. Dar adevăratul sport a fost în Palas, pentru că am fugit de ici colo să găsim diferite locații pentru a rezolva indiciile. Ne-am făcut treaba bine, zic eu, dar alții ne-au luat-o înainte.

Nu am fost noi cei câștigători, ci echipa Chupa Capra (interesant nume :)) ). Felicitări! :)

Ca în majoritatea concursurilor, au existat neînțelegeri, dar prefer să trec peste, s-au tot discutat și acum toată lumea se pregătește pentru a petrece la Complexul de Agrement Popricani – Iași, “Colț de Rai”. Have fun! :)

Foto
Foto 

4 gânduri despre &8222;Blog Olympics 3&8221;

  1. Pingback: After BlogOlympics 3 | Sa ne citim

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s