Filme colorate la Festivalul Multicolor

Ce mă bucur când văd că şi Iaşiul nostru are activitate. :) Şi încă una frumoasă. Nu ştiţi despre ce e vorba? De Festivalul Multicolor, bineînţeles. :D

În săptămâna ce urmează, 28 mai – 3 iunie, sunteţi aşteptaţi pe Esplanada Casei de Cultură „Mihai Ursachi” din Copou la Festivalul de Muzică şi Film în aer liber multicolor. De ce e multicolor? Pentru că veţi pătrunde în atmosfera multiculturală a Europei şi veţi putea viziona filme din şapte ţări,  exclusiv europene: Norvegia, Marea Britanie, Germania, Italia, Franţa, Spania şi România.

Vă sună interesant? Mie da.

Mai mult de atât, nu doar cinefilii se pot bucura de o experienţă multiculturală. Iubitorii de literatură pot vizita în fiecare zi, la librăria „Avant- Garde” standurile special amenajate cu lucrări ale scriitorilor europeni. În timpul zilei vor fi difuzate melodii din repertoriul „ţării zilei” pe strada Lăpuşneanu şi în librăriile Anticariat „Dumitru I.Grumăzescu”, iar seara după ora 20:00, în Copou, vor fi proiectate filme din cinematografia europeană.

Programul îl puteţi accesa aici, iar intrarea este liberă. Şi pentru ca totul să fie şi mai frumos, organizatorii au pregătit tombole cu premii surpriză în fiecare seară a festivalului pentru participanţi.

Dacă toate acestea v-au stârnit interesul, atunci eu zic că merită să vă duceţi la cele 7 zile de 7 culturi şi 7 filme.

PS: Toate activităţile se vor desfăşura în aer liber, aşadar merită să laşi puţin învăţatul la o parte şi să iei o gură de aer şi cultură binemeritată. :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s