Salvează un copil! Cumpără-i timp!

Nu dulciuri, nu jucării… Călin nu e un copil ce bate cu disperare din piciorușe pentru  astea, ci se luptă pentru secunde, minute, ore, zile… pentru timp!

Călin Graur are 6 ani și o boală teribilă: tumoră cerebrală. De mai bine de 3 ani de zile a tot îndurat diferite intervenții și analize, un chin pentru un copil care ar trebui sa fie afară, ca toți ceilalți, la joacă. Dar recent, starea lui Călin s-a agravat, iar resursele familiei au început să se epuizeze. Aici vine ajutorul nostru!

Un grup de oameni bine intentionati din Iasi organizeaza pentru Calin un eveniment de strangere de fonduri in data de 2 februarie 2013 la centrul de conferinte al Palas Iasi. Evenimentul, intitulat “Timp pentru Viata!” se doreste a fi un context al armonizarii sufletelor, pentru o cauza sfasietoare prin  lupta pentru viata, un spatiu creat pentru imbinarea a 8 domenii diferite de interes pentru auditoriu, reprezentate de persoane publice cu radacina ieseana, fiecare cu actul sau artistic, un timp creat sa existe, sa  traiasca, sa  respire si  sa  se  transforme  doar  pentru Calin, un prilej de intalnire si distractie pentru amatorii de muzica, dans, stand-up, balet, teatru, comunicare, adica pentru fiecare, un mijloc de a aduna laolalta inimi pentru a darui timp pentru viata unui copil, o oportunitate pentru facilitarea unei promovari eficiente a companiilor locale si nationale interesate de  a  face  un gest  spre  bine, prin sponsorizarea prestatiei unui invitat implicat.

Invitatii implicati sunt:

Daniel BUZDUGAN – Stand-up comedy, moderator

Beatrice RANCEA – coregraf al baletului Operei Iasi

Madalina LEFTER – cantareata

Cristina NICHITA – creator moda

Catalin MOROSANU – sportiv, campion K1

The SKY – trupa de dans si entertainment

Emil COSERU – artist al Teatrului National Vasile Alecsandri din Iasi

Adrian MONORANU – blogger, marketer, manager

Trupa VUNK!

Evenimentul are doua parti, prima in care vor performa primii 8 invitati si a doua in care va concerta trupa Vunk. Oricine poate participa la eveniment iar biletele prin care puteti dona bani pentru viata lui Calin se pot cumpara de la centrele de informatii ale Palas Mall si Iulius Mall, de pe pagina de Facebook a evenimentului. de la locul de desfasurare al evenimentului chiar inainte de a incepe sau de pe site-ul lui Calin. Biletele costa 50 de ron pentru fiecare dintre cele 2 parti sau 75 de ron pentru ambele parti ale evenimentului.

Cei care nu pot dona o sumă în bani, pot dona un SHARE care valorează 5 euro, la articolul de pe pagina mea de facebook (link aici). E pe bune, așa că puteți da vestea mai departe și să începeți să share-uiți (cu cât mai multe, cu atât mai mare suma pentru Călin).

Cred că tipul ăsta de ajutor îl poate da oricine. Haideți să ne mai gândim și la alții și să le întindem o mână atunci când au nevoie! :)

timp pentru viata

sursa: Adrian Monoranu

Un gând despre &8222;Salvează un copil! Cumpără-i timp!&8221;

  1. Pingback: Oferă timp pentru Călin « Razvan Pascal's Blog

Lasă un comentariu